Vincent flyttar

Då var det bestämt. Jobbet landade igår och flyttlasset med Jonna och VIncent går helgen den 18:e mars ner till Helsingborg. Det ska bli skönt att komma närmare släkt och vänner. Själv stannar ja i Södertälje ungefär en vecka till för att jobba klart mina sista dagar. Det kommer att bli tomt, men vi tjänar på att göra så här med hyra och alla avgifter.
Nu återstår det bara att se hur obstinata Telgebostäder är med uppsägningen. De har flera saker som de har lovat att göra med vår lägenhet, som de inte har gjort, så jag hoppas vi kan mötas halvvägs och de ger oss en månad. Med bostadsbristen som finns, borde det inte vara svårt att hyra ut den heller tycker jag. Om de har invändningar så tänker ja koppla in hyresgästföreningen, för det känns i.a.f. som vi har rätten på vår sida.
Nu har det börjat med uppsägning av avtal och vi ska väl börja flyttpacka så mycket som möjligt. Vi får se hur snabbt vi kan avverka rummen och kartongerna. Känns som vi har en massa skit som vi måste slänga, och då är det lika bra att ta det innan flytten. Dumt att släpa med sig saker i onödan.

Kommentarer
Postat av: Tina

GRATTIS till jobbet!!! :)

Ni kommer ju vara här nere om bara några veckor :)

2011-02-28 @ 09:17:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0