Ich bien ein Helsingborgare

Jag försöker hitta min plats i Helsingborg. Det är mycket nytt här. Jag kommer från en tom lägenhet i två veckor till huset fullt av folk. Det är en stor omställning. Jag gillar att vara här massor, men jag tror att det kommer att tid innan jag hittar vad jag ska göra.
Jag tänkte ta mig över gatan till Hedens IP och se ifall det finns några lag man kan spela ihop med. Känner att jag behöver komma igång med träningen så fort som möjligt. Ett steg närmare välbefinnande.
Jag hoppas att det kommer goda nyheter från OKQ8 idag. Jag sitter som på nålar nu och ju längre jag väntar desto mer nervös blir jag. Känns farligt att lägga alla mina förhoppningar på ett jobb så här, men jag vet verkligen att jag behöver det. Jag vill kunna försörja för min familj. Om det inte fungerar så får jag fortsätta ringa runt.
Helgen bjuder på besök i Halmstad. Det ska bli riktigt skönt att träffa alla igen. Känns bra att jag bor så nära som jag gör nu. För det innebär att inte bara jag kan ta mig upp till Halmstad, utan har jag tur så kommer några av mina vänner hit lite ibland.
Funderar på att äta lite. Frågan är bara vad. Förslag?

RSS 2.0